open-tech szolgáltatások

Üzleti intelligencia és adattárház tanácsadás

Tanácsadó szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik elégedetlenek a cégük működésével. Azoknak a vezetőknek, akik úgy érzik, vállalatuk eredményessége elmarad az elvárttól, ám az ok felderítéséhez nem rendelkeznek elegendő információval.

Ilyenkor jövünk mi a képbe, és az igényfelmérést követően olyan koncepciót teszünk le megbízóink asztalára, amelynek megvalósítása közelebb viszi cégüket az egyértelműen kimutatható, eredményesebb működéshez.

Hogyan dolgozunk?

A sikeres cégvezetők versenyelőnyüket többek között a cégükben fellelhető információk hatékony felhasználásának köszönhetik.

Az információk az adatok megfelelő értelmezésén alapulnak, az első lépés tehát feltárni, milyen forrásokból és módszerekkel juthatnak a vezetők naprakész, releváns, értelmezhető adatokhoz.

Az igényfelmérést követően olyan adattárház (speciálisan tervezett adatbázis) létrehozására teszünk javaslatot ügyfeleinknek, amelyek alapján egyedi, gyors, strukturált, ad hoc összevetésekre és elemzésekre is alkalmas lekérdezéseket végezhetnek. Ez is egyfajta üzleti intelligencia (BI) megoldás, amelynek bevezetésével és megfelelő kihasználásával növelhető egy cég hatékonysága.

Vezetői információs rendszer kidolgozása

Amennyiben ügyfeleink igénylik, vállaljuk a teljes vezetői információs rendszer kidolgozását, tesztelését és bevezetését is

Természetesen ezt követően sem engedjük el a megbízóink kezét, hiszen az üzleti intelligencián alapuló rendszerek eredményes működésének kulcsa a megismerésükben, és maximális kihasználásukban rejlik, amiben szintén támogatjuk ügyfeleinket.

Alkalmazott technológiák

Oracle SQL, PL/SQL,  Microsoft/Azure SQL Server, T-SQL, PostgreSQL, MySQL, Microsoft Power Query, PowerPivot, Microsoft Power BI, SSIS, SSAS, Talend, Databricks, Python, PowerDesigner, Enterprise Architect

kérdésed van?

Jelentkezz be konzultációra,
kérd egyedi ajánlatunkat!