opentech.hu

Megoldásaink

Tapasztalati BI Workshop

Adatain keresztül tanítjuk meg kollegáinak, hogy hogyan kell vállalati információkat a vezetők számára összegyüjteni, rendszerezni és bemutatni.

Önkiszolgáló BI Dashboard

Elkészítjük és üzemeltetjük azokat a jelentéseket amelyekre a vezetői döntésekhez szüksége van, hogy csak a cége főtevékenységére kelljen koncentrálnia.

Vezetői információs rendszer és BI adatbázis

Ha még ennél is többre van szükséges akkor megtervezzük és felépítjük a cégére szabott vezetői információs rendszert, hogy minden pillanatban képben legyen.

Kik vagyunk!

Több mint 10 éves banki, biztosító és nagy vállalati területen szerzett tanácsadási tapasztalattal rendelkező üzleti intelligenciai és informatikai szolgáltatók vagyunk, elsősorban budapesti ügyfél körrel.

Mit csinálunk!

Szeretjük a kihívásokat! Az informatikai problémák éltetnek bennünket. Ügyfeleinknek elsősorban elemzési, szervezési, tervezési tanácsadást és szoftverfejlesztést végzünk, ezek során komplex probléma feltárást végzünk és megtervezzük az ügyfeleinknek hosszútávon is előnyös megoldást melynek megvalósításában aktívan részt is veszünk.

SZAKTERÜLETÜNK

Tapasztalatunkat az adatelemzési, riporting, üzleti intelligencia, adatbázis és adattárház tervezési  valamint  informatikai folyamat és üzemeltetés szervezési területen szereztük.

Cégvezetés

Ferenczi László

Üzleti Intelligencia Tanácsadó, Tulajdonos

Szerteáágazó tapasztalat az üzleti intelligencia, adattárházak, üzleti elemzés, szervezés és tervezést területén.

Ügyfeleink

Partnereink

Kapcsolat

Székhely

3300 Eger, Almási Pál u. 36.

1155 Budapest, Rákospalota.

Telefon

Mobil : 

+36 (70) 212-75-71

+36 (20) 329-03-73