open-tech informatika kft

Üzleti intelligencia BLOG

Gyakorló üzleti intelligencia szakértőként tudjuk, hogy a BI projektek sikere szempontjából hol vannak az aknák.

Tapasztalatunk szerint kiemelten fontos a vállalatoknál gyakran jelen lévő belső ellenállás kezelése.

A BI-projekt sikeréhez elengedhetetlen az érintettek oldaláról felmerülő aggályok kezelése. Mi szeretünk úgy dolgozni, ha minden érdekelt fél ugyanazon az oldalon áll.

Nem fejlesztéssel kezdünk, hanem azzal, hogy sokat beszélünk arról, hol és hogyan segít az üzleti intelligencia. Bizalmat építünk és őszintén beszélünk a reális lehetőségekről.

Munkamódszerünk szerint a projekt korai szakaszában azonosítjuk a potenciális akadályokat. Ez segít abban, hogy időben felkészülhessünk ezek legyőzésére.

A fejlesztési projekt érintettjeivel formális találkozókon vagy akár informális beszélgetéseken is kommunikálunk. Így biztosítjuk, hogy a kifogásaiknak hangot adhassanak. Ilyenkor rendszerint kiderül, hogy a legtöbben már attól megnyugodnak, hogy szemtől szembe elmondhatták a kifogásaikat…

Emellett természetesen odafigyelünk arra, hogy a BI-fejlesztés összehangban legyen a vállalat céljaival. Az Open-Tech Informatikánál nap mint nap azzal foglalkozunk, hogy üzleti intelligencia rendszerekkel versenyképesebbé tegyünk vállalatokat.

08/23

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT