open-tech informatika kft

Üzleti intelligencia BLOG

Míg ezeket a megoldásokat korábban a nagyobb vállalatok számára tartották fenn, sokkal teltebb pénztárcával, mint a legtöbb technológia, a BI kompaktabb és megfizethetőbb analitikai megoldássá alakult, lehetővé téve a kkv-knak, hogy élvezzék ezen eszközök előnyeit.

A BI eszközök különösen csábító előnyöket nyújtanak a kisvállalkozások számára. Miután az alkalmazottait kiképezték e platformok használatára, ez sokkal egyszerűbbé és kevésbé időigényessé teheti a kritikus adatok megtalálásának folyamatát. Tekintettel arra, hogy a kkv-knak kevesebb alkalmazottja van bármely feladat elvégzéséhez, ezek az időmegtakarítások rendkívül hasznosak lehetnek.

Ezenkívül a BI megoldásokhoz való hozzáférés lehetővé teszi a kkv-k számára, hogy jobban versenyezzenek vállalati társaikkal. Az üzleti intelligenciához való jobb hozzáférés az adatközpontú marketinget, értékesítést és az általános innovációt sokkal hozzáférhetőbb valósággá tette.

A múltbeli teljesítmény trendjeinek az adatokon keresztül történő felszabadításával a kisvállalkozások vezetői sokkal előrejelzőbb stratégiákat dolgozhatnak ki szervezetük egészére nézve – megnyitva ezzel a jelentős növekedés lehetőségét.

Tehát hogyan tudják a kkv-k jobban kihasználni a BI képességeiket?

Az üzleti intelligencia eszközei izgalmas kilátást jelentenek a kisvállalkozások számára.

Fektessen be a képzésbe

Az üzleti intelligencia eszközei izgalmas kilátást jelentenek a kisvállalkozások számára, de az, hogy vásárol egy adott platformra, még nem jelenti azt, hogy automatikusan látni fogja az eredményeket. A kkv-vezetőknek be kell fektetniük a szükséges képzésbe annak biztosítása érdekében, hogy jól ismerjék a BI irányítópultjainak navigálását, az információk hatékony kinyerését és a releváns adatokra való összpontosítást.

Tőkeáttétel tanácsadók

Miután jól megértette az új BI platform használatát, itt az ideje egy stratégia kidolgozásának. Végül is ezek az eszközök nincsenek világos játékterv nélkül. A kkv-k a tanácsadók segítségét igénybe vehetik a kulcsfontosságú célok és a BI-funkciók előremozdításának elősegítésében.

Legyen szó akár a BI platform megvásárlásáról, valamilyen képzésről vagy tanácsadói segítségről, az A-tól Bi-ig segítenek. Tapasztalt csapattagjaink segíthetnek a BI képességeinek kiaknázásában és maximalizálhatják vállalkozásának alapvető hatékonyságát. Szeretne többet megtudni? Nyújtson segítséget egyik mai képviselőnknek.

Keres és kövess bennünket a Facebook-on, Linkedin-en.

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT